Gumpoldskirchner Weingärten. Sie wurden nach der Méthode traditionelle 14 Monate auf der Hefe gelagert,
händisch gerüttelt und ist Bio zertifiziert. Degorgiert im Juli 2015.
Misc.: | Spontaneous Fermentation |
Cultivation: | organic |
Soil: | Loess, Limestone, Prehistoric Rock |
Character: | fruity + minerally |
Produced in: | Austria |
Origin: | Lower Austria |
Production Method: | Méthode traditionelle |
Vintage: | NV |
Food Pairing: | Fish, Poultry, Chicken |
Grape Variety: | Rosé Blend (Cuvée) |
Association: | ÖTW |
Category: | Sparkling Wine, Rosé Wines |
Closure: | Natural Cork |
Style: | brut |
Content: | 0,75 l |
Actual alcohol: | 12,0 Vol.-% |
Residual Sugar: | 3,0 g/l |
Accidity: | 6,2 g/l |
Rec. drinking temp.: | 9-10 °C |
Best to drink: | 1 to 5 years |
Nutrition Facts: per 100ml |
Energy / Calories
303 kJ / 73 kcal
Total Carbohydrates
1,0 g
Sugars
0,3 g
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Ingredients: | Grapes, tirage liqueur, sulfites. |
Allergen information: | Contains sulfites. |
Certified organic by: | AT-BIO-402 |
Bottled by: |
Weingut Loimer GmbH Haindorfer Vögerlweg 23 3550 Langenlois, Austria Phone +43 2734 2239 |
Item no.: | 17761 |